Köksluckor med egna mått

Du spenderar en mycket stor tid i ditt kök, både ensam och tillsammans med din familj och vänner. Ni äter goda måltider tillsammans och gör även läxor och jobb där. Det är väldigt viktigt att du trivs i ditt eget kök. Köket är ju ändå husets hjärta. Du tillreder din och din familjs mat där och köket borde reflektera dig som person. Om det är så att du vill ändra utseende på ditt kök, kan du på ett enkelt sätt göra just det. Närmare bestämt genom att beställa måttanpassade köksluckor från Sörmlandskök.

Ditt drömkök

Du får ditt drömkök genom att välja det material du vill ha på dina köksluckor. Därtill väljer du hurdan struktur och färg köksluckorna ska ha. Vi på Sörmlandskök har också ett stort antal färdiga köksluckor du kan välja mellan. Då du väljer att kontakta oss får du dessutom en gratis konsultation. Vi har lång erfarenhet av både att bygga och renovera kök av olika storlek. Du får alltid den högsta kvaliteten och köksluckor precis enligt dina egna önskemål.

Att måla om dina köksluckor

Om du vill kan du enbart måla om dina köksluckor själv. Det viktigaste är dock att du gör underarbetet noga. Du bör rengöra, slipa och spackla dina köksluckor. Efter det ska du måla dem på rätt sätt. Ta först reda på vilket material de är gjorda av och ta också reda på hur du målar detta material. Bästa resultat får du om du lämnar luckorna på plats för då fastnar det minst damm i dem. Du kan förstås också ta av dem och låta en målfirma sköta om målningen. Men då blir priset högre än om du själv skulle måla.

Byta köksluckor Stockholm

Då dina köksluckor är så slitna att det är tid att byta dem, så ställer vi på Sörmlandskök gärna upp med det. Samtidigt kan du också byta handtag, så får du därmed en helt ny känsla i ditt kök. Tag bara kontakt och vi börjar samarbetet. Kontakta Sörmlandskök – din köksbutik Stockholm!